Hetronic ETA Systems product

 

SERIËLE-COMMUNICATIE

Wanneer uw toepassing een specifieke businterface vereist, is Hetronic klaar om professionele ontvangers voor radiografische afstandsbediening te leveren met vrijwel elke gewenste interface. Met RS232, RS485, ModBus, Profibus profinet, DeviceNet, Ethernet of CAN hebben we de ervaring en expertise om aan uw behoeften te voldoen. Al onze ontvangers van de MFSHL tot de HL-, RX- en EX-serie kunnen worden geconfigureerd om te communiceren met de bus van uw keuze. Voor apparatuur met een kort en lang bereik, heeft Hetronic de receiver aan uw behoeften aangepast.

Hetronic ETA Systems product

 

 MFSHL SERIES

Multiple Frequency Sharing H-Link (MFSHL) is een innovatieve en geavanceerde mogelijkheid die Hetronic onderscheidt van de concurrentie. Onze Multiple Frequency Sharing (MFS) -technologie maakt het mogelijk om tot 20 zenders in de nabijheid te bedienen terwijl ze dezelfde frequentie delen. Professionele operators van industriële apparatuur die deze technologie gebruiken, kunnen zich nu geen zorgen meer maken over frequentiebeheer met meerdere controllers die tegelijk in bedrijf zijn. H-Link is een intuïtief en gebruikersvriendelijk systeem waarmee de operator op afstand toegang heeft tot de instellingen van de  parameters van de radiobesturing. Met behulp van een personal computer (pc) kan de operator zijn H-Link dongle aansluiten en met behulp van eigen software hun draadloze afstandsbediening draadloos configureren en aanpassen vanaf een externe locatie.

Radiobesturing die beschikbaar zijn met MFSHL-technologie omvatten de POCKET, ERGO, ERGO F en HH zenders en bijpassende ontvangers.

 

 

Hetronic ETA Systems product


HL-Series

HL-reeksontvangers zijn ontworpen voor complexe multifunctionele functies. Elke ontvanger is aangepast aan uw toepassingsvereisten en kan worden ontworpen en geconfigureerd met maximaal 30 relaisuitgangen, maximaal vier (4) regelbare spanningsuitgangen en maximaal vier (4) ingangen. Elke RX HL-ontvanger biedt volledige diagnose en kan door de gebruiker worden geprogrammeerd via ons H-Link-configuratiesoftware.

Het aanbieden van een breed gamma aan besturingsinterfaces met analoge, digitale of proportionele (spanningsregeling of PWM of combinatie) en RS232- of CAN-bus. Machinefeedback kan worden geconfigureerd voor specifieke toepassingen op analoge en / of digitale interfaces. RS232-kabelbesturingsopties zijn beschikbaar voor elke ontvanger uit de HL-serie. De krachtige HL-receivers zijn configureerbaar om te werken op 4xx, 8xx, 1,2 Ghz of 2,4 Ghz radiofrequenties.

 

Hetronic ETA Systems product

RX SERIES

Compact, lichtgewicht en gebouwd om zware omgevingen te weerstaan. De ontvangers uit de RX-reeks zijn gecertificeerd IP65 met veelzijdigheid en flexibiliteit. Hetronic zal elke RX-ontvanger aanpassen aan uw specifieke toepassingsbehoeften, waarbij van 2 tot 10 relaisuitgangen vereist zijn. De RX-serie ontvangers kunnen worden ingesteld om te werken bij frequenties van 419 Mhz tot 489 Mhz, bij 868 Mhz, 1.216 GHz of 2,4 Ghz. Neem voor meer informatie over de RX-reeks ontvangers contact op met een technische expert (ETAsystems) van Hetronic die u kan helpen bij het kiezen van de juiste ontvanger voor uw toepassing.

 

Hetronic ETA Systems product

EX SERIES

Hetronic is een toonaangevende leverancier van EX (explosieveilige) ontvangers die zijn ontworpen om te voldoen aan uw regionale en internationale goedkeuringen zoals ATEX, NEC en FM. We hebben ervaring met het leveren van EX-systemen die voldoen aan de vereisten van Zone 1 & 2 Gas en Zone 21 & 22 DUST. Elke EX-ontvanger is ontworpen om aangepast te worden aan de specifieke applicaties van onze klanten. Hetronic begrijpt de kritieke aard van het gebruik van uw zware apparatuur in gevaarlijke omgevingen. Ongeacht of uw toepassing werkt in een mijn, op een olie- en gasinstallatie, in een petrochemische fabriek of in een toepassing waar Explosiebestendige apparaten vereist zijn, Hetronic kan de juiste oplossing creëren om operators en apparatuur in gevaarlijke situaties te beschermen. We leveren al meer dan 20 jaar intrinsiek veilige ontvangers en zenders aan onze klanten en zullen samen met u de juiste oplossing voor uw toepassing creëren.