E.T.A. Systems staat voor de beste kwaliteit

Mocht U een probleem ondervinden met één van onze producten of is er een periodiek onderhoud of service van uw toestel nodig, dan kan u steeds terecht in ons eigen service-center.

Ons service-center is alle werkdagen geopend waar onze mensen U graag zullen verder helpen.

U kan uiteraard uw product of toestel ook per post of koerierdienst naar ons toezenden of laten ophalen.

 

Lukt het toch niet om met uw defect toestel of systeem tot bij ons te komen of te bezorgen gezien de aard of de complexitieit van uw installatie, dan kunnen wij altijd service op locatie uitvoeren.

Onze Service-techniekers kunnen u ter plaatse van dienst zijn in heel de BeNeLux.

Onze troeven

Ons team van gespecialiseerde techniekers staat dagelijks voor U klaar om herstellingen en onderhoud uit te voeren.

Onze techniekers volgen frequente bijscholingen en opleidingen om U nog beter te kunnen helpen, zodoende zijn ze steeds bij met de nieuwste ontwikkelingen van de hedendaagse complexe producten.

Onze Techniekers zijn ook gecertificeerd om alle herstellingen van Atex systemen vakkundig uit te voeren.

Oplossing op uw maat

Verzend uw toestel naar ons Service center

Stuur ons het toestel op en wij sturen deze na herstelling weer terug op. Makkelijk en snel dus.

U kan kiezen om zelf het toestel op te sturen maar u kan ook via ons een ophaling van uw toestel regelen. Meld hier de herstelling aan zodat we u nog beter kunnen helpen. Na invullen krijgt u een instructies om uw toestel bij ons te bezorgen.

‘’Klaar terwijl u wacht’’ reparatie.

Afhankelijk van de schade en het toesteltype, duurt het ongeveer één à twee uurtjes vooraleer de herstelling klaar is. U kan uiteraard ook binnen brengen en later weer ophalen.

Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn vragen wij u om de service aan te kondigen. Zo hoeven we geen tijd te verspelen met administratie en kunnen we onmiddellijk aan de slag.
Meld in een paar simpele stappen hier online uw service aan of mail dit ingevulde formulier door naar ons.

Herstelling bij u of uw klant

Het is niet altijd mogelijk om een herstelling in ons service centrum te doen. In sommige gevallen is het nodig om langs te komen. U kan hier online aanvraag doen zodat onze technieker bij u ter plaatse het toestel kan komen herstellen. Geef ons alvast enkele gegevens zoals het typenummer van uw toestel, dit vergemakkelijkt het aanmelden van een herstelling zodat we meteen de juiste wisselstukken kunnen meenemen. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk voor een afspraak.