Hetronic ETA Systems product

Dankwoord aan iedere bezoeker van onze stand

Graag willen wij jullie, als geïnteresseerde bezoeker aan onze stand, hartelijk bedanken voor jullie komst op een zeer geslaagde editie van Matexpo 2017.
Jullie hebben tijdens jullie bezoek aan onze stand kunnen kennis maken met onze topproducten van zowel Hetronic als Falcon-IQ. Door jullie veelvoudige bezoeken aan onze stand hebben wij veel nieuwe contacten kunnen leggen alsook goed contact gehad met de reeds bestaande klanten en hopen jullie via deze weg nogmaals te bedanken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met jullie allemaal een zeer geslaagde samenwerking tot stand kunnen brengen. 
Dankzij jullie talrijke opkomst kunnen wij terugblikken op een zeer geslaagde editie van Matexpo dit jaar en zetten alvast 11 tot 15 september 2019 in onze agenda voor een nieuwe editie.

Heeft u nog vragen over ons aanbod, onze producten of had u graag een afspraak met ons gemaakt, mag u ons altijd contacteren telefonisch op het nummer +32 237 20 55 of via bericht op info@etasystems.be. 
Wij verheugen ons er al naar dat wij voor jullie bedrijf een meerwaarde kunnen betekenen op gebied van bedieningen, camera, alsook veiligheid voor uw personeel.